3.29.2012

Teamuitjes!

Vanuit mijn opleiding vorm ik samen met 9 andere studenten een communicatiebureau. Daar horen natuurlijk teamuitjes bij... Als ervaren budgetgirl is het mijn taak deze te regelen... Met een maximum van €15.- per persoon kan je onwijs veel leuke dingen doen!

Tapasfietstocht
In ons team zitten 7 studenten op kamers, middels een ludieke speurtocht komen we langs alle kamers en maakt iedereen een paar tapashapjes. Groot voordeel: Je hoeft geen keukenprinses te zijn om toch wat lekkers in elkaar te flansen! Daarnaast houden we t cheapy, gezellig en zijn we nog gezond bezig ook!
Pleasureprijs: €10.- pp

Quizzzztime!
In veel studentensteden kan je voor €3.- deelnemen aan een quiznight in de kroeg. De meest rare, bizarre en intelectuele vragen komen voorbij... Altijd lachen! De helft van ons team staat 22e op de ranglijst de andere helft 19e, we zijn aan elkaar gewaagd dus!
Pleasureprijs: €10 met drankjes erbij:)

Schaatstime!
Winter, zomer, schaatsen kan altijd! Veel steden hebben een binnenschaatsbaan waar je altijd terecht kan. Altijd lachen!
Pleasureprijs: €10.- pp

Filmnight
Wij zijn intens grote 'Wie is de mol' fans, dus met friet van de lekkerste friettent van Eindhoven, zelfgebakken hamburgers van de Albert Heijn( jaja dat scheelt veel geld met een snack uit de friettent) en een flesje wijn/cola zaten we gezellig naar de finale te kijken. Nu is dit helaas afgelopen, dus films als Hangover2, Project x of American Pie doen het ook goed!
Pleasureprijs: €3.- pp

Lunchtime!!!
Er moet sowieso geluncht worden! Eens in de zoveel tijd maken we thuis allemaal hapjes of halen we salades, broodjes, fruit en sapjes en leggen we ons werk even neer! Nu met het lekkere weer wordt het een picknick in het park, qualitylunch op het terras of een chille lunch in de tuin.
Pleasureprijs €7.- pp

Barbecue!
Wijntje, biertje, cheapy barbecuepakket, salade, stokbrood, kilo fruit en een barbecue, meer is er niet nodig! Of ja, een tuin/ park waar je legaal mag barbecuen is ook wel handig...Heerlijk om een dagje hard werken af te sluiten! ( gezien het weer kan je dit ook veranderen in een intiem gourmetavondje).
Pleasureprijs: €8.50 pp

Cadeautjessss
Het beroemde/beruchte dobbelspel is niet alleen in de decembermaanden een groot succes! Op een gezellige avond in april of mei strijd ik net zo hard voor dat ene debiele cadeautje! Je koopt 1 cadeau van €5.- en scharrelt ergens een rommelcadeautje vandaan! Liefst zo gek mogelijk...
Pleasureprijs: €5.-

Boerengolluuff!
Met hippe laarzen aan in een weiland ballen in emmers zien te krijgen met een stok met een klomp eraan, klinkt misschien een beetje boers, lomp en saai, maar geloof me, dat is awesome om te doen!
€5.- pp voor een colaatje, 2uur boerengolf en een ware prijsuitreiking.

Bijwonen van De Wereld Draait DoorAls je ruim van te voren jezelf opgeeft kan je met een club van 10 personen de uitzending bijwonen en zie je Mathijs in Reallife! Voor 10 euro kan je daarna in het mediacafe een hapje eten! Supergezellig!
Pleasureprijs: 12.50 voor eten en drinken, bijwonen is gratis!

Enjoy!

Dikke Kus!!

1 opmerking:

  1. Wat een inspirerende ideeën voor goedkope teamuitjes zeg, bedankt. Zeker handig nu ik binnenkort een teambuilding met mijn eigen werk mag organiseren :)

    BeantwoordenVerwijderen